OLOS

🔥 Unieke verkoopactie: Betaalbare massakachel! 🔥


Heb je ooit gedroomd van een warm engezellig huis, 

verwarmd door een duurzame en efficiënte massakachel, 

maar dacht je dat het buiten je budget was? 


Droom niet langer!

Introductie van onze basis massakachel: Linnatuli Olos.
Duurzaamheid & betaalbaarheid hand in hand!

Wij geloven dat duurzame warmte, schone efficiënte verbranding en gezelligheid voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom presenteren wij met trots onze Linnatuli Olos: de perfecte combinatie van efficiëntie en betaalbaarheid.

🌟 Exclusieve actieprijs op alle bouwelementen van deze kachel! 🌟

Voor een gelimiteerde periode bieden wij onze kwalitatieve bouwelementen voor een niet te evenaren prijs aan! Het is de perfecte kans om je eigen massakachel te realiseren. Deze massakachel weegt ongeveer 1300 kg en geeft heerlijke stralingswarmte. Na 2 uur stoken kunt u daar nog 12 -24 uur van genieten. Deze kachel past perfect in een moderne goed geïsoleerde woning.

 

Zelf aan de slag, samen bouwen, of helemaal ontzorgt? Jij kiest!

  • DIY optie: Met onze bouwelementen en handleiding kun je zelf aan de slag om je massakachel te realiseren als je twee rechter handen hebt!
  • Samen bouwen optie: Wij bieden ook een unieke ervaring waarbij iemand van ons ervaren team samen met jou de massakachel in slechts ÉÉN dag bouwt!
  • Helemaal ontzorgt: Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij de gehele realisatie voor onze rekening nemen inclusief de schoorsteen en de afwerking!
 

Persoonlijk advies: Vind de perfecte kachel voor jou

We weten dat elke woonsituatie uniek is. Daarom willen we je persoonlijk ontmoeten en samen ontdekken of de Linnatuli Olos bij jou past, of dat een andere oplossing beter aansluit bij je wensen en behoeften.

Technische Specificaties

Afmetingen
Breedte: 79,5 cm
Diepte: 58,5 cm
Hoogte: 171 cm
Gewicht: 1300 kg

Kacheldeur (BxH) 45×45 cm

Verwarmingscapaciteit 70-100 m²

Extra laag 100 mm (100 kg)

Schoorsteen doorsnede (aanbevolen) Ø 150 mm

Interesse in een ADA kachel?

Aanvraag ADA