ELISE

ELISE is een energieke en elegant meesterwerk ontstaan na een lang en intensief ontwikkelingstraject. De laatste technieken en de meest moderne ontwerpen gaan samen in deze zware maar toch elegante kachel. In ELISE vind u een zeer milieuvriendelijk kachel door de optimale verbrandingstechniek die in deze finoven word gebruikt.

Zoals genoemd is ELISE een kachel van formaat met een breedte van 115 cm en een gewicht van 1900 Kg. Ze is uitgevoerd met een fraaie 67 cm brede deur. ELISE met doorkijk (tunnel) is fraai als ruimte scheiding in het midden van de ruimte,  maar ook tegen de binnenmuren van de woning geplaatst maakt ze indruk. 

Ook bij ELISE kunnen er eenvoudig elementen toegevoegd worden boven en onder de kacheldeur om de plaats van de deur te verhogen, of om de kachel te verzwaren voor meer warmte opslag.  Ook de ELISE is te verhogen tot het plafond waardoor  de kachel één wordt met het interieur. De vele afwerkingsmogelijkheden waardoor de kachel onderdeel is van het interieur of maakt u van de ELISE een opvallende verschijning.

Technische specificaties

Afmetingen
Breedte 115 cm
Diepte 57,5 cm
Hoogte 175 cm
Gewicht 1,900 kg

Verbrandingskamer (DxB) 42×39 cm

Kacheldeur (BxH) 67×45 cm

Verwarmingscapaciteit 70-100 m² 

Extra laag 100 mm (110 kg) 

Schoorsteen doorsnede  Ø 150 mm

Interesse in een Elise kachel?

Aanvraag ELISE